Főoldal / EFOP 1.3.5-16-2016-00210 / Egészségfelmérő napot tartottunk Bátmonostoron

Egészségfelmérő napot tartottunk Bátmonostoron

  1. április 18.-án 09.00 órai kezdettel a Mozgáskorlátozottak Dél Bács-Kiskun Megyei Egyesülete megtartotta az Egészségfelmérő Napját Bátmonostoron,a Könyvtárban.

Annak ellenére, hogy hétköznapra esett a rendezvény időpontja, rengeteg érdeklődő kereste fel és vette igénybe az ingyenes vizsgálatokat.

A jelenlévők előadást hallhattak az egészségtudatos magatartásról és a prevenció fontosságáról.

A lehetőséget lelkesen fogadták, mivel az ingyenes mérések által esélyük nyílt a komolyabb betegségek megelőzésére, és a kórházi beutalással járó procedúrát is meg tudták kerülni.Ennek fényében a későbbiekben is tervezzük a további hasonló programok megszervezését, lebonyolítását, melyben segítségünkre lesz a helyi Önkormányzat is.

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretén belül az „Összefogás a Felsőbácskai Fogyatékosokért” című projekt címmel (EFOP 1.3.5-16-2016-00210) került megrendezésre.

Nézd meg ezt is

Évzáró ünnepség a Malomban 2023.12.02.

A Mozgáskorlátozottak Dél Bács-Kiskun Megyei Egyesülete 2023.december 02.-án tartotta Évzáró rendezvényét a Malom Klub Étterem …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 4 =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support