Főoldal / EFOP 1.3.5-16-2016-00210 / Projektzáró rendezvény

Projektzáró rendezvény

2020. július 17.-én 10 órai kezdettel a Mozgáskorlátozottak Dél Bács- Kiskun Megyei Egyesülete megtartotta az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretén belül az „Összefogás a Felsőbácskai Fogyatékosokért” című projektünk záró rendezvényét a Malom Clubban.

Szakáll István,  a Mozgáskorlátozottak Dél Bács-Kiskun Megyei Egyesület Elnöke köszöntötte a megjelenteket. Ezután tájékoztatást adott a projekt menetéről, eredményeiről. Elmondta, hogy a projekt futamideje alatt több, mint 5000 ember sikerült megszólítanunk az összesen 106 darab rendezvényünk során. Kifejtette továbbá, hogy az ilyen és ehhez hasonló  rendezvények fő célkitűzése sorstársi összetartás és csapatépítés erősítése volt, sorstársaink és egész családjuk érdekében.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Hajdú Miklós, Baja város alpolgármestere is, aki beszédében szintén örömét fejezte ki, hogy egy ilyen komoly és nagyszabású projekt megvalósulhatott és  biztosította az egyesületet a felől, hogy a továbbiakban az önkormányzat is segítséget nyújt hasonlók megvalósulásához. Sorstársaink szép számmal vettek részt az eseményen. A kellemesen eltelt napot egy jó hangulatban elköltött ebéddel zártuk.

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretén belül az „Összefogás a Felsőbácskai Fogyatékosokért” című projekt  címmel (EFOP 1.3.5-16-2016-00210 ) belül került megrendezésre.

Nézd meg ezt is

Bajai Csoport Klubnapja

2024. Február 19.-én 13:00 órai kezdettel a Mozgáskorlátozottak Dél Bács-Kiskun Megyei Egyesületének Bajai Csoportja Klub …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × öt =

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support